Guldsmed siden 1956

Guldsmed Svend Norup åbnede i 1956 sit værksted i Viborg, og året efter åbnede forretningen i St. Skt. Hans Gade 3, som hustruen Jonna Norup blev en meget aktiv del af.

I dag ligger Guldsmed Norup centralt placeret på den hyggelige gågade Sct. Mathias Gade i Viborg.

Næste generation har for længst taget over, og datteren Helle Norup og sønnen Kjeld Norup ejer i fællesskab virksomheden, som de driver sammen med deres faguddannede personale.

Begge er vokset op med forretningen og har som børn tilbragt mange timer med hyggesnak, mens der blev ”repareret” smykker af kasserede varer, samlet æsker eller løbet småærinder.

Helle Norup er uddannet guldsmed og er ansvarlig for arbejdet på værkstederne. Vi har i dag tilknyttet flere guldsmede som sikrer en bred vifte af håndværksmæssig kvalitet.

Kjeld Norup er cand. scient. i geologi og har dermed specialviden om metaller og ædelsten. Kombinationen af deres to fagområder sikrer, at kunderne i butikken får udført optimalt håndværk samt modtager råd og vejledning på højt fagligt niveau.

Butik og værksted

Selve butikken er indrettet i to etager. I baghuset ligger guldsmede- og gravørværkstederne.

Både guldsmede- og gravørværkstedet er stadig særdeles vigtige aktiver for Guldsmed Norup, der sætter en ære i at fortsætte med fokus på service, viden om butikkens varer og på det gode håndværk.

I dag fungerer den fysiske butik i tæt samspil med online-salget.

Guldsmed Norup er medlem af Danmarks Guldsmedeforenings Bytteservice, som sikrer, at gaver købt hos Guldsmed Norup kan byttes i mere end 300 forretninger landet over.

Se vores unikke smykker