Curve by norup er 14 karat guld vielsesringe med et råt look

Curve by Norup

Curve by Norup er en serie af vielsesringe skabt hos Guldsmed Norup. Med sin organiske form og rustikke overflade har vi skabt et smykke, der både er råt og fint.

Ringene er designet og lavet på vores eget værksted og fremstilles i både sølv og guld. Vores guldsmede sikrer høj kvalitet og gør hver enkelt ring helt unik. Der er mange muligheder for at få indfattet netop de brillanter eller andre smykkesten, I måtte ønske. I kan selv medbringe eget guld - f.eks. arvesmykker - og på den måde bringe minderne videre, samtidig med at I reducerer prisen betydeligt.

Se kollektionen her

Andre brands

Hos Guldsmed Norup står vi klar til at vejlede, så I får de ringe, der passer netop til jer. Ønsker I en anden stil guider vi jer igennem de mange forskellige brands, vi også har i butikken: F.eks. Nuran, Aagaard, Solskov, Siersbøl, Jan Jørgensen, Zeezen, Noën og Randers Sølv.

I vores butik på den hyggelige gågade midt i Viborg vil vi kunne rådgive jer om valg af materialer: Skal ringene være af rød-, rosa- eller hvidguld, sølv, titanium, med traditionelle diamanter, eller diamanter, der er ”dyrket” i et laboratorium (lab-grown).

Og skal vielsesringene være helt klassiske, eller skal de have “kant”?

Vi er med jer hele vejen, mens I beslutter jer!