Huller i ørerne?

Skal dit barn have sine første huller i ørerne, eller vil du måske have lavet endnu et? Hos Guldsmed Norup har vi stor erfaring med at lave huller i ørerne, og vi tager os godt af dig eller dit barn fra start til slut.

Vi giver os god tid, hvis der er lidt nervøsitet fra starten. Du får en grundig instruktion i, hvordan du skal pleje hullerne bagefter. Og vi rådgiver dig i, hvilke smykker, der egner sig bedst i starten, og hvilke du kan skifte til senere.

Vi bruger kvalitetsproduktet Blomdahl, når vi laver hullerne, hvilket giver en høj sikkerhed for et sterilt indgreb uden komplikationer.

Vi ved hvad det betyder

Der er noget helt særligt ved de første huller i ørerne. Dit barn er med til noget stort og vigtigt og føler sig derfor selv stor og vigtig.

Som forælder ønsker man selvfølgelig, at oplevelsen skal være så positiv som muligt, og at der ikke skal være nogen som helst tvivl om, at alt er sikkert. Blomdahls unikke metode gør, at det er muligt at lave huller i begge ører på samme tid – så er alt overstået. Og smykket, der sættes i, er specielt designet til, at helingen skal gå let og for at minimere komplikationer.

At kunne bære øreringe betyder begyndelsen på en smykkerejse, der varer hele livet. Vi vil gerne gøre det så dejligt og behageligt som muligt med skånsomme smykker, der er både smukke og skånsomme mod huden.

Plejeråd

  • Efter du har fået huller i ørerne

    Lige efter du har fået lavet hullet, kan øret føles varmt og pulserende. Det er helt normalt og bedrer sig efter et par dage. Men det er vigtigt at pleje det nye hul ordentligt, så det ikke bliver inficeret. Det tager mindst seks uger, før hullet er helet nok til at kunne skifte til andre øreringe.

  • Rengøring

    Når du får lavet huller i ørerne med Blomdahl, kan du købe skånsomme rengøringsservietter med hjem bagefter. Du bruger dem til at rense området omkring hullet i øret, morgen og aften.

Priser

199 kr.

For 1 hul i øret.

349 kr.

For 2 huller i ørerne.

Populære varer fra Blomdahl