Handelsbetingelser

www.guldsmed-norup.dk ejes og drives sammen med vores fysiske butik af:

Guldsmed Norup (Norup Viborg A/S)

Sct. Mathias Gade 37

8800 Viborg

CVR-nr. 30554795

Telefon: 86620181

e-mail: info@guldsmed-norup.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på www.guldsmed-norup.dk til levering i postområde DK, medmindre andet er aftalt.

Bestilling, priser og betaling.

Varer på www.guldsmed-norup.dk er et mindre udvalg af det meget omfattende sortiment, vi fører i vores fysiske butik Guldsmed Norup, Sct. Mathias Gade 37, 8800 Viborg.

Hvis der måtte være et leveringsproblem med din bestilling, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Der tages i alle aftaler indgået med os forbehold for force majeure. 

Alle priser på www.guldsmed-norup.dk er inkl. moms og i danske kroner.

Betaling af bestilte varer kan foregå med kreditkort. Du kan også betale med Mobilepay.

Følgende kort kan benyttes: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, MAESTRO. Der tages ikke gebyr ved brug af ovennævnte. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

”Reservation af beløb: Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.”

Transaktionsmåden og betalingshåndteringen  betyder, at  hverken www.guldsmed-norup.dk  eller andre  kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det. der er godkendt ved købet.

Levering og forsendelse

Guldsmed Norup sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato, der er ønsket i bestillingen. Hvis intet er angivet, er leveringstiden 1-5 dage.

For varer der er på lager, efterstræber Guldsmed Norup at afsende varerne samme dag, når din ordre er afgivet inden kl. 12. Ordre indgået efter 12.00 afsendes dagen efter.

Når du har afgivet en ordre, modtager du en mail med "Track & Trace". Guldsmed Norup kan ikke stilles til ansvar for forsinkelser hos vores distributør. 

Ordre på 500 kr. eller derover leveres fragt frit.

Ordre under 500 kr. pålægges et fragt gebyr på 49 kr hvis varen skal sendes til hjemme adressen.

Ordre under 500 kr. pålægges et fragt gebyr på 29 kr hvis der vælges Collect-shop.

Udsalgsvarer:

Vi kan ikke garantere, at original emballage til varer købt på udsalg medfølger.

Hvis du fortryder

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes direkte til:

Norup Viborg A/S

Sct. Mathias Gade 37

DK-8800 Viborg

Varer sendt til pakkeshop afhentes ikke. Skal sendes til vores erhvervsadresse.

Du har 30 dages fortrydelsesret og kan få penge tilbage, når du handler på www.guldsmed-norup.dk. 

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@guldsmed-norup.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Vi bytter så varen eller tilbagefører pengene til det betalingskort som du har benyttet på www.guldsmed-norup.dk

Du betaler udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, til vi har modtaget den.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og mod forudgående aftale at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Varer sendt til pakkeshop afhentes ikke.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Sådanne tilfælde vil klart fremgå af vareteksten på de pågældende varer.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog refunderer vi ikke fragtomkostningerne ej heller returporto, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på www.guldsmed-norup.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet  eller anden skadeforvoldende adfærd. Forventelig slid ved brug af produktet er ikke en mangel og derfor ikke berettiget reklamation.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, betaler vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varer sendt til pakkeshop afhentes ikke.

Varen sendes til:

Norup Viborg A/S

Sct Mathias Gade 37

8800 Viborg

DK

Vi har brug for følgende informationer, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du medsende faktura/bon på købet og oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt på vedlagte returseddel. Bemærk! Vi modtager ikke forsendelser sendt på efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

Klageadgang

”For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. ”

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kjeld Norup på mail info@guldsmed-norup.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Oplysninger om dig (persondata)

For at kunne levere varer til dig, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse (Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig)

Personoplysningerne registreres hos Norup Viborg A/S og opbevares i fem år, hvorefter vi sletter dem. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.guldsmed-norup.dk er Norup Viborg A/S.

Når vi registrerer personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ledelsen og den webshop-ansvarlige medarbejder hos Norup Viborg A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til www.guldsmed-norup.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@guldsmed-norup.dk

Guldsmed-norup.dk

Norup Viborg A/S

Sct. Mathias Gade 37

8800 Viborg

Standardfortrydelsesformular - Download den her.