Privatlivspolitik

Oplysninger om dig (persondata)

For at kunne levere varer til dig, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse (Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig)

Personoplysningerne registreres hos Norup Viborg A/S og opbevares i fem år, hvorefter vi sletter dem. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.guldsmed-norup.dk er Norup Viborg A/S.

Når vi registrerer personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker med dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ledelsen og den webshop-ansvarlige medarbejder hos Norup Viborg A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til www.guldsmed-norup.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@guldsmed-norup.dk.